Overbrengvervoer

MoslimUitvaartZorg As-salaam heeft voor de goede & snelle service- en dienstverlening eigen overbreng auto’s (rouwauto met brancard) in haar wagenpark staan.Het grote voordeel van het beschikken van eigen rouwvervoer is dat wij met de melding van het overlijden meteen de benodigde zaken zoals kafan alsmede de benodigdheden daarvoor, uitvaartkist met het rouwvervoer kunnen meenemen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om eventueel meteen aan de ghusl te beginnen. De uitvaartbegeleiders van MoslimUitvaartZorg As-salaam die de overledenen ophalen en overbrengen zijn allemaal zeer ervaren en werken uitsluitend vanuit Islamitisch perspectief met Islamitische normen en waarden.

Staatsievervoer

Ook hebben wij eigen staatsie rouwvervoer tot onze beschikking (om de overledene op een waardige en nette manier over te brengen naar de begraafplaats).

Met de beschikking over eigen rouwvervoer met een eigen autopark kunnen wij bijzondere scherpe en zéér voordelige prijzen aanbieden om de dienstverlening nog voordeliger bij de uitvaart aan te bieden. Vaak moeten andere uitvaartverzorginstanties deze (vrij dure) dienst af nemen bij de reguliere rouwvervoerders tegen zeer hoge prijzen die uiteindelijk weer doorberekend worden naar de nabestaanden. Hetgeen betekent dat de uitvaartnota hoger zal uitvallen.